www.20329077.dk er ejet og drevet af Lilly Nielsen

 

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER – SAMTYKKE
Hvis du har accepteret at du giver samtykke til, at jeg må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbrev, behandler jeg din e-mailadresse  indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør mig opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra mig.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af mine e-mails eller ved at kontakte mig på post@lillynielsen.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage mine nyhedsbreve og tilbud.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

COOKIES
Loven siger, at jeg har pligt til at oplyse dig om, at websitet benytter cookies. Det er fordi, cookies gør din oplevelse af sitet langt bedre. Du finder faktisk ikke nogle sites, der ikke benytter cookies, men nu er du informeret. Hvis du ikke vil acceptere cookies, så er du velkommen til at forlade siden igen eller at slå cookies fra i din browser. Jeg håber nu, at du bliver og accepterer, at cookies er nødvendige for at du får en god oplevelse på nettet!